2016-04-13 06:00

2016-04-13 06:00

God vård i hela Värmlands län

SJUKVÅRD HÄLSO- OCH SJUKVÅRDSCHEF

Svar till: Erik Torstensson, 29/3. Nej, landstinget vill inte koncentrera all sjukhusvård till Karlstad. Syftet med de förändringar som görs inom Landstinget i Värmland är att du som patient ska få vård med högre kvalitet. Det innebär bland annat att vi fortsatt ska ha tre sjukhus i länet, med akut omhändertagande dygnet runt. I arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård kretsar mycket också kring ökad tillgänglighet över hela länet, bland annat med hjälp av olika typer av mobila enheter.

Tobias Kjellberg

Svar till: Erik Torstensson, 29/3. Nej, landstinget vill inte koncentrera all sjukhusvård till Karlstad. Syftet med de förändringar som görs inom Landstinget i Värmland är att du som patient ska få vård med högre kvalitet. Det innebär bland annat att vi fortsatt ska ha tre sjukhus i länet, med akut omhändertagande dygnet runt. I arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård kretsar mycket också kring ökad tillgänglighet över hela länet, bland annat med hjälp av olika typer av mobila enheter.

Tobias Kjellberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.