2016-04-12 11:59

2016-04-12 11:59

Riv inte ner våra affischer

DEJE

Nu måste vi stoppa dessa sabotörer, eller vad de nu är. Vi hjälper till att affischera för ett dansställe. Affischen får sitta uppe i några dagar men sedan rycks den bort.

Vi flyttar på pågående, tar bort de som redan har varit, men vi tar aldrig bort något som ska bli. Vi ber att våra affischer hädanefter får sitta uppe till åtminstone dagen före. Detta gäller affärstorget i Deje.

Två medhjälpare

Vi flyttar på pågående, tar bort de som redan har varit, men vi tar aldrig bort något som ska bli. Vi ber att våra affischer hädanefter får sitta uppe till åtminstone dagen före. Detta gäller affärstorget i Deje.

Två medhjälpare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.