2016-04-12 11:50

2016-04-12 11:50

Jag kanske flyttar härifrån

KARLSTAD AIRPORT

Vad är det som händer i Karlstad, är en inflyttad sörmlänning sen 35 år, har trivts jätte bra.

Men nu vet jag inte om jag blir kvar. Hur kan de styrande betala en som har sagt upp sig, och som har fått en tjänst som inte har varit ute på den öppna marknaden, ge honom ett avgångsvederlag som motsvarar flera årslöner för till exempel undersköterska.

Det är ju våra skattepengar som kommunen inte verkar prioritera på bästa sätt. Man blir riktigt förb ...

Har de styrande ingen respekt för sina medborgare. Tror de att vi tillåter vad som helst. Nej nu måste vi säga ifrån. Det vore på sin plats att få en förklaring från de styrande om hur detta har gått till.

En som tappat förtroendet för de som styr

Men nu vet jag inte om jag blir kvar. Hur kan de styrande betala en som har sagt upp sig, och som har fått en tjänst som inte har varit ute på den öppna marknaden, ge honom ett avgångsvederlag som motsvarar flera årslöner för till exempel undersköterska.

Det är ju våra skattepengar som kommunen inte verkar prioritera på bästa sätt. Man blir riktigt förb ...

Har de styrande ingen respekt för sina medborgare. Tror de att vi tillåter vad som helst. Nej nu måste vi säga ifrån. Det vore på sin plats att få en förklaring från de styrande om hur detta har gått till.

En som tappat förtroendet för de som styr

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.