2016-04-08 06:00

2016-04-08 06:00

:

Efter att ha tvingats tillbringa ett antal timmar på akutmottagningen i Karlstad måste jag säga att jag är tacksam för alla de fantastiska som sliter där, med personalbrist och i undermåliga lokaler. Att de orkar med alla som kommer och ändå behålla humöret uppe och jobba på.

Redan nu överfulla lokaler med sängar i alla korridorer. Hur ska det bli när ytterligare akutmottagningar i Värmland stängs? Men det ju klart, på sommaren kan man väl köra ut vissa av dem på parkeringen och på vintern finns ju hela den stora ankomsthallen inte långt därifrån!

Tacksam besökare

Efter att ha tvingats tillbringa ett antal timmar på akutmottagningen i Karlstad måste jag säga att jag är tacksam för alla de fantastiska som sliter där, med personalbrist och i undermåliga lokaler. Att de orkar med alla som kommer och ändå behålla humöret uppe och jobba på.

Redan nu överfulla lokaler med sängar i alla korridorer. Hur ska det bli när ytterligare akutmottagningar i Värmland stängs? Men det ju klart, på sommaren kan man väl köra ut vissa av dem på parkeringen och på vintern finns ju hela den stora ankomsthallen inte långt därifrån!

Tacksam besökare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.