2016-04-08 06:00

2016-04-08 06:00

Genomgång av leveransrutiner

POSTNORD:

Svar till signaturen Postnord bryr sig inte (NWT 30/3):

Det är tråkigt att du inte är nöjd med Postnords leveranser. Din insändare gör det inte möjligt att säga något om det enskilda fallet, men generellt ska alla leveranser till ombuden tas emot av en person.

Våra leveranser till postombuden kommer vid en tidpunkt som aviserats i förväg, liksom innehållet i leveransen. Alla varor i burarna är skannade när buren lastas, och butiken kvitterar att de har tagit emot paketen när de skannar in dem för att lägga dem i sitt lager.

Att lämna en bur på en kaj utan att tala med mottagande personal är givetvis inte rätt. Alla som kör för Postnord är medvetna om detta, och arbetar utifrån det.

Ulla Bryntesson

Produktionsområdeschef

Svar till signaturen Postnord bryr sig inte (NWT 30/3):

Det är tråkigt att du inte är nöjd med Postnords leveranser. Din insändare gör det inte möjligt att säga något om det enskilda fallet, men generellt ska alla leveranser till ombuden tas emot av en person.

Våra leveranser till postombuden kommer vid en tidpunkt som aviserats i förväg, liksom innehållet i leveransen. Alla varor i burarna är skannade när buren lastas, och butiken kvitterar att de har tagit emot paketen när de skannar in dem för att lägga dem i sitt lager.

Att lämna en bur på en kaj utan att tala med mottagande personal är givetvis inte rätt. Alla som kör för Postnord är medvetna om detta, och arbetar utifrån det.

Ulla Bryntesson

Produktionsområdeschef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.