2016-04-07 06:00

2016-04-07 06:00

S måste sanera i sina led

POLITIK:

Först kommunaltopparnas vidlyftigheter, sedan högt uppsatt S-politiker... Nu får det vara nog, ta ansvar och avgå!

Arbetarrörelsen har gått kräftgång i opinionen och det här är till stor del svaret här. En vanlig gräsrot kan få sparken för sina egna åsikter, även om det sker under inlindade former – samarbetssvårigheter eller utmattningssyndrom kan det till exempel heta då. Men höjdarna får sitta kvar trots tio gånger allvarligare förseelser!

Det är klart det görs skillnad på folk och folk, det är bara att blicka ut i verkligheten och konstatera.

Om S ska ha en chans i nästa val, så måste en god sanering till – samt en återgång till den partipolitiska kärnverksamheten som historiskt har varit deras flaggskepp, nämligen alla människors lika värde. Även i praktiken och överallt!

Micke i Molkom.

Först kommunaltopparnas vidlyftigheter, sedan högt uppsatt S-politiker... Nu får det vara nog, ta ansvar och avgå!

Arbetarrörelsen har gått kräftgång i opinionen och det här är till stor del svaret här. En vanlig gräsrot kan få sparken för sina egna åsikter, även om det sker under inlindade former – samarbetssvårigheter eller utmattningssyndrom kan det till exempel heta då. Men höjdarna får sitta kvar trots tio gånger allvarligare förseelser!

Det är klart det görs skillnad på folk och folk, det är bara att blicka ut i verkligheten och konstatera.

Om S ska ha en chans i nästa val, så måste en god sanering till – samt en återgång till den partipolitiska kärnverksamheten som historiskt har varit deras flaggskepp, nämligen alla människors lika värde. Även i praktiken och överallt!

Micke i Molkom.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.