2016-04-07 06:00

2016-04-07 06:00

Körde rätt in i måsflock

SMITARE:

Du tjej i den röda Volvon som måndagen den 4 april cirka 13.30 i höjd med Gräsdalen i Karlstad körde rakt i in i en skock med måsar utan att bromsa, saknar du helt vett och empati? Du körde på en mås, men brydde dig inte om att stanna. Det kan inte ha undgått dig vad som hände!

Jag vände för att se hur det gick. Den stackars måsen levde, men var illa skadad där den låg och plågades medan bilarna körde förbi.

Hoppas verkligen att du handlar annorlunda i framtiden!

Skäms för att vara människa

Du tjej i den röda Volvon som måndagen den 4 april cirka 13.30 i höjd med Gräsdalen i Karlstad körde rakt i in i en skock med måsar utan att bromsa, saknar du helt vett och empati? Du körde på en mås, men brydde dig inte om att stanna. Det kan inte ha undgått dig vad som hände!

Jag vände för att se hur det gick. Den stackars måsen levde, men var illa skadad där den låg och plågades medan bilarna körde förbi.

Hoppas verkligen att du handlar annorlunda i framtiden!

Skäms för att vara människa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.