2016-04-07 06:00

2016-04-07 06:00

Frödingshöjd totalförstörs

KARLSTAD: Natur- och rekreationsområde skövlas

Skriv protestlistor och protestera allt ni kan mot att det ska byggas på den enda sparade naturdelen mellan hus 16 och hus 22 på Frödingshöjd i Karlstad! Det är ju områdets lunga! Låt inte Karlstads Bostads AB, KBAB, få rätt. De borde tänka på de hyresgäster som de redan har också!

Vi är många som har flyttat till Frödingshöjd just på grund av den naturnära känslan och möjligheten till rekreation i närområdet. Även handikappade och sjuka personer har funnit detta som det enda boendealternativet. Ska nu detta relativt lilla och under alla årstider fantastiskt vackra naturområde belastas så hårt med så många fler människor, så blir det fruktansvärt! Det känns som att hjärtat skärs ut att se grävskopor meja ner detta område där vitmossa, ljung, tallar, granar och björkar sprider en härligt renande skogsdoft. Det har fått många att bo kvar, trots att det inte alltid är så mycket bevänt med lägenheterna...

Nu kommer hela området att totalförstöras. Det är mycket simpelt handlat av KBAB! Men inte alls förvånande – vad bryr sig KBAB om de hyresgäster som redan finns i området? De är mycket duktiga på att bygga sönder överallt. Nu finns det de som inte vill bo kvar här längre...

Förtvivlade hyregäster

Skriv protestlistor och protestera allt ni kan mot att det ska byggas på den enda sparade naturdelen mellan hus 16 och hus 22 på Frödingshöjd i Karlstad! Det är ju områdets lunga! Låt inte Karlstads Bostads AB, KBAB, få rätt. De borde tänka på de hyresgäster som de redan har också!

Vi är många som har flyttat till Frödingshöjd just på grund av den naturnära känslan och möjligheten till rekreation i närområdet. Även handikappade och sjuka personer har funnit detta som det enda boendealternativet. Ska nu detta relativt lilla och under alla årstider fantastiskt vackra naturområde belastas så hårt med så många fler människor, så blir det fruktansvärt! Det känns som att hjärtat skärs ut att se grävskopor meja ner detta område där vitmossa, ljung, tallar, granar och björkar sprider en härligt renande skogsdoft. Det har fått många att bo kvar, trots att det inte alltid är så mycket bevänt med lägenheterna...

Nu kommer hela området att totalförstöras. Det är mycket simpelt handlat av KBAB! Men inte alls förvånande – vad bryr sig KBAB om de hyresgäster som redan finns i området? De är mycket duktiga på att bygga sönder överallt. Nu finns det de som inte vill bo kvar här längre...

Förtvivlade hyregäster

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.