2016-04-07 06:00

2016-04-07 06:00

Extrem vänsterpolitik

SVERIGE:

Sade inte Vänsterpartiet för en tid sedan, att om regeringen vidhöll sin invandringspolitik, så skulle vänsterpartiet avbryta budgetsamarbetet? Måndagens nyhet verkar vara att man frångår detta löfte. Därmed fortsätter den för landet skadliga vänsterpolitiken i sin extremaste form.

Göran Tistad

Sade inte Vänsterpartiet för en tid sedan, att om regeringen vidhöll sin invandringspolitik, så skulle vänsterpartiet avbryta budgetsamarbetet? Måndagens nyhet verkar vara att man frångår detta löfte. Därmed fortsätter den för landet skadliga vänsterpolitiken i sin extremaste form.

Göran Tistad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.