2016-04-06 06:00

2016-04-06 06:00

Svårupptäckt skylt till akuten

KARLSTAD:

Visst är det skyltat till akutmottagningen på Centralsjukhuset. Men vem kan uppfatta vägskylten, särskilt om man är obekant med platsen och stressad? Den har ju placerats bakom ett bastant träd och är därmed extremt svår att upptäcka. Så borde det inte få vara! Långtifrån alla akut sjuka åker med yrkesvana ambulansförare...

Kloker

Visst är det skyltat till akutmottagningen på Centralsjukhuset. Men vem kan uppfatta vägskylten, särskilt om man är obekant med platsen och stressad? Den har ju placerats bakom ett bastant träd och är därmed extremt svår att upptäcka. Så borde det inte få vara! Långtifrån alla akut sjuka åker med yrkesvana ambulansförare...

Kloker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.