2016-04-06 15:06

2016-04-06 15:06

Lekparkerna förfaller till ovärdighet i Edsvalla

100 000: Karlstad är mer än bara centrum

Vi vill att Karlstads kommun gör en översyn av alla lekparkerna i Edsvalla. Främst den uppe i Bäckängen eftersom den är i stort sett gapande tom på lekutrustning, men också lekparken vid Dalsängsvägen.

Ytan runt lekparken i Bäckängen är ju så pass stor att det skulle verkligen skulle kunna göras mycket roligt för våra barn där. Vi vill att denna ses över, så att den blir till det bättre. Då ni kan satsa på lekparkerna i Karlstads centrum, borde ni även kunna satsa på oss, tycker vi som bor här på landsbygden. Vi har också barn, och de ska kunna få samma möjlighet till lek och värdighet som barnen inne i Karlstad. Man kan undra om landsbygdsorterna alls är med i satsningen på att Karlstad ska växa till att bli 100 000 invånare...

Eftersom den styrande majoriteten inte vill satsa en krona på ökad landsbygdsutveckling, får vi väl snart börja betala halva skattebeloppet eftersom vi inte får lika mycket här ute på vår landsbygd som de får som bor centralt!

Se bifogad bild från lekparken i Bäckängen!

Önskan om halverad skatt

Vi vill att Karlstads kommun gör en översyn av alla lekparkerna i Edsvalla. Främst den uppe i Bäckängen eftersom den är i stort sett gapande tom på lekutrustning, men också lekparken vid Dalsängsvägen.

Ytan runt lekparken i Bäckängen är ju så pass stor att det skulle verkligen skulle kunna göras mycket roligt för våra barn där. Vi vill att denna ses över, så att den blir till det bättre. Då ni kan satsa på lekparkerna i Karlstads centrum, borde ni även kunna satsa på oss, tycker vi som bor här på landsbygden. Vi har också barn, och de ska kunna få samma möjlighet till lek och värdighet som barnen inne i Karlstad. Man kan undra om landsbygdsorterna alls är med i satsningen på att Karlstad ska växa till att bli 100 000 invånare...

Eftersom den styrande majoriteten inte vill satsa en krona på ökad landsbygdsutveckling, får vi väl snart börja betala halva skattebeloppet eftersom vi inte får lika mycket här ute på vår landsbygd som de får som bor centralt!

Se bifogad bild från lekparken i Bäckängen!

Önskan om halverad skatt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.