2016-04-06 06:00

2016-04-06 06:00

Lägg inte locket på

M-POLITIK:

Som gammal moderatsympatisör undrar jag vad som sker inom Moderaterna i Värmland. Det vore önskvärt att ordförande Stina Höök förklarar vad som har hänt inom partistyrelsen, i stället för att lägga locket på och låta andra distrikt vara ovetande.

En öppen dialog är väl själva grunden i ett friskt parti som vi alla vill ska växa och bli större. Enväldiga har en tendens att falla så småningom.

Lacke

Som gammal moderatsympatisör undrar jag vad som sker inom Moderaterna i Värmland. Det vore önskvärt att ordförande Stina Höök förklarar vad som har hänt inom partistyrelsen, i stället för att lägga locket på och låta andra distrikt vara ovetande.

En öppen dialog är väl själva grunden i ett friskt parti som vi alla vill ska växa och bli större. Enväldiga har en tendens att falla så småningom.

Lacke

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.