2016-04-05 06:00

2016-04-05 06:00

Terroriserad av ungdomar

KARLSTAD:

Jag bor nära Konsum på Kronoparken så jag går dit och handlar då jag inte orkar gå med tunga kassar och rollator från Välsviken. Men numer fruktar jag för mitt liv då det alltid står ett högljutt gäng unga och hänger vid bankomaterna. De som spottar, slänger elaka blickar och kommentarer efter en.

Var finns vakterna, varför slängs de inte ut när de ändå inte är där för att handla?

Efter att nyligen ha fått en spark mot min rollator så måste jag nu, trots den långa vägen, gå ner till Välsviken.

Bertil

Jag bor nära Konsum på Kronoparken så jag går dit och handlar då jag inte orkar gå med tunga kassar och rollator från Välsviken. Men numer fruktar jag för mitt liv då det alltid står ett högljutt gäng unga och hänger vid bankomaterna. De som spottar, slänger elaka blickar och kommentarer efter en.

Var finns vakterna, varför slängs de inte ut när de ändå inte är där för att handla?

Efter att nyligen ha fått en spark mot min rollator så måste jag nu, trots den långa vägen, gå ner till Välsviken.

Bertil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.