2016-04-05 06:00

2016-04-05 07:59

Småskurenhet präglar bekymmer för lokalhyra

AVUNDSJUKA: Herrskapet Lerin är goda Karlstadsambassadörer

Näste man i den oändliga kön av småskurna, avundsjuka människor återfinns på NWT:s insändarsida den 2/4 i form av signaturen Kenneth på Sundsta, som tycker att Lars Lerin borde betala hyra för Sandgrund. ”Ska min entréavgift gå till Lerins hyreskostnader så är väl någonting väldigt fel”, skriver Kenneth.

Om det faktiska förhållandet med hyrorna vet jag inget men tycker ändå så här: jag tror att Munkfors kommun skulle ge allt Lerin pekar på om det kunde ge dem hans utställning tillbaka. Lars Lerin med sin underbare fästman – som kör röjsåg i tv iförd en tigerkostym, med svans och allt! – är väl de bästa ambassadörer för Karlstads kommun vi kunde ha fått? Jag tror att kommunen sammantaget gör en rejäl vinst på att de lyckades få dessa fantastiska, duktiga, ödmjuka, underbara konstnärer knutna till sig. De är båda två PR-gestalter av gigantiska mått, det ser väl vem som helst – utom Kenneth på Sundsta.

Förresten får väl kommunen in hyrespengar de inte ens vill ha från Hertzöga, så det jämnar nog ut sig i slutändan.

Ove af Jochnick

Om det faktiska förhållandet med hyrorna vet jag inget men tycker ändå så här: jag tror att Munkfors kommun skulle ge allt Lerin pekar på om det kunde ge dem hans utställning tillbaka. Lars Lerin med sin underbare fästman – som kör röjsåg i tv iförd en tigerkostym, med svans och allt! – är väl de bästa ambassadörer för Karlstads kommun vi kunde ha fått? Jag tror att kommunen sammantaget gör en rejäl vinst på att de lyckades få dessa fantastiska, duktiga, ödmjuka, underbara konstnärer knutna till sig. De är båda två PR-gestalter av gigantiska mått, det ser väl vem som helst – utom Kenneth på Sundsta.

Förresten får väl kommunen in hyrespengar de inte ens vill ha från Hertzöga, så det jämnar nog ut sig i slutändan.

Ove af Jochnick

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.