2016-04-04 06:00

2016-04-04 06:00

Visst har vi korv & glass

SNABBKÖK:

Svar till I Andersson (NWT 1/4):

Trevligt att du uppskattade vår tidigare säljplats för korv och glass utanför entrén. Då hoppas vi att du uppskattar vår nya, fräscha och dubbelt så stora snabbkök, som erbjuder både korv, glass och mycket annat, beläget på andra sidan alldeles intill vår nya entré.

Ta gärna kontakt med undertecknad så bjuder jag på fika med glass, samtidigt som jag berättar lite om det nya!

Per Strand

Coop Forum Bergvik

Svar till I Andersson (NWT 1/4):

Trevligt att du uppskattade vår tidigare säljplats för korv och glass utanför entrén. Då hoppas vi att du uppskattar vår nya, fräscha och dubbelt så stora snabbkök, som erbjuder både korv, glass och mycket annat, beläget på andra sidan alldeles intill vår nya entré.

Ta gärna kontakt med undertecknad så bjuder jag på fika med glass, samtidigt som jag berättar lite om det nya!

Per Strand

Coop Forum Bergvik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.