2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Regeringen borde skämmas!

PENSIONER:

Stefan Löfven säger att Socialdemokraterna aldrig kommer att acceptera statligt satta fattiglöner för nyanlända. Men det sägs aldrig ett ord om Sveriges fattigpensionärer, som har slitit i hela sina liv och får ut mellan 7 000 och 8 000 kronor i månaden.

Det är stor förbannad skam att ha en regering som fullständigt skiter i hur svenska folket har det! De befinner sig tydligen på en annan planet. Tragiskt ment sant!

Eva-Lotte Olsson

Stefan Löfven säger att Socialdemokraterna aldrig kommer att acceptera statligt satta fattiglöner för nyanlända. Men det sägs aldrig ett ord om Sveriges fattigpensionärer, som har slitit i hela sina liv och får ut mellan 7 000 och 8 000 kronor i månaden.

Det är stor förbannad skam att ha en regering som fullständigt skiter i hur svenska folket har det! De befinner sig tydligen på en annan planet. Tragiskt ment sant!

Eva-Lotte Olsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.