2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Ingen hjälp av banken

SKIMNING:

När min sambo för en tid sedan blev utsatt för skimning fick vi en inblick i hur det fungerar i maktens korridorer. Fy, vilken rutten värld!

Deras ambition att hjälpa kunden på bästa sätt existerar inte alls. På SE-Banken bollade de bara ärendet hit och dit och skyllde på varandra, ingen ville ta ansvar. Och trots att vi har tagit hjälp av kommunens jurister så händer ingenting.

Jag tycker det är stor skam av en bank att kränka en kund på det här sättet! Får det verkligen gå till så?

Anette

När min sambo för en tid sedan blev utsatt för skimning fick vi en inblick i hur det fungerar i maktens korridorer. Fy, vilken rutten värld!

Deras ambition att hjälpa kunden på bästa sätt existerar inte alls. På SE-Banken bollade de bara ärendet hit och dit och skyllde på varandra, ingen ville ta ansvar. Och trots att vi har tagit hjälp av kommunens jurister så händer ingenting.

Jag tycker det är stor skam av en bank att kränka en kund på det här sättet! Får det verkligen gå till så?

Anette

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.