2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Hyresgäster saknar torkfläkt

DEJE:

Vi, Fabos hyresgäster på Bryggerigatan 5–6 i Deje, har inte kunnat torka tvätt på fem månader i det stora torkrum som vi har till förfogande. En fläkt av två togs plötsligt bort – utan att vi fick någon information om att det skulle ske. När beslutades att endast en fläkt ska räcka?

Vaktmästaren sa att vi nu i stället får ett torkskåp i samma rum. Hyran höjdes och standarden sänktes...

Kompensera oss för den ström som vi betalt för men inte kunnat använda! Vi kräver fläkten tillbaka – nu! – och en strömbrytare till densamma, för att kunna spara el.

Hyresgästerna

Vi, Fabos hyresgäster på Bryggerigatan 5–6 i Deje, har inte kunnat torka tvätt på fem månader i det stora torkrum som vi har till förfogande. En fläkt av två togs plötsligt bort – utan att vi fick någon information om att det skulle ske. När beslutades att endast en fläkt ska räcka?

Vaktmästaren sa att vi nu i stället får ett torkskåp i samma rum. Hyran höjdes och standarden sänktes...

Kompensera oss för den ström som vi betalt för men inte kunnat använda! Vi kräver fläkten tillbaka – nu! – och en strömbrytare till densamma, för att kunna spara el.

Hyresgästerna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.