2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Det går lätt och smidigt att parkera vid sjukhuset

KARLSTAD: Undvik parkeringskaos – använd telefonen

Angående det så kallade parkeringskaoset vid Centralsjukhuset:

Jag vill bara påpeka att det går alldeles utmärkt att sms-parkera på denna plats, liksom på de flesta andra parkeringsplatser i Karlstad. Efter att ha registrerat sig första gången man använder tjänsten är det både snabbt och smidigt att betala med telefonen. Du betalar bara för den tid du står på platsen. Om du behöver mer p-tid så kan du öka på denna var du än befinner dig.

Jag är medveten om att inte alla har en android eller iphone och att användningen för en del äldre känns obekväm, men för alla andra... Ni behöver inte köa vid p-automaten, alternativen finns redan!

J Lundborger

Angående det så kallade parkeringskaoset vid Centralsjukhuset:

Jag vill bara påpeka att det går alldeles utmärkt att sms-parkera på denna plats, liksom på de flesta andra parkeringsplatser i Karlstad. Efter att ha registrerat sig första gången man använder tjänsten är det både snabbt och smidigt att betala med telefonen. Du betalar bara för den tid du står på platsen. Om du behöver mer p-tid så kan du öka på denna var du än befinner dig.

Jag är medveten om att inte alla har en android eller iphone och att användningen för en del äldre känns obekväm, men för alla andra... Ni behöver inte köa vid p-automaten, alternativen finns redan!

J Lundborger

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.