2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Det är något skumt med kommunen...

KARLSTAD:

När det gäller den camping på gamla Solareturens tomt som har ställts till förfogande åt romerna, så gör sig Karlstads kommun oanträffbar. De tar varken emot telefonsamtal, svarar på mail eller tillåter ett personligt besök.

Vad ska campingen brukas till mer än för tält och husvagnar? Det är både oljeläckande skrotbilar och olovliga små husbyggen där. Hur redovisas hyran, finns det konton som pengarna sätts in på, och finns det skrivna kvitton på hur många som har betalat? Får en kommun hyra ut mark med fördelaktig hyra? Är inte det särbehandling? Kommer polisen att vara med när de oregistrerade husvagnarna flyttas?

I mina ögon försöker kommunen mörka den här affären med Solareturens gamla tomt. Något skumt är det, när man gör sig oanträffbar...

Oslo

När det gäller den camping på gamla Solareturens tomt som har ställts till förfogande åt romerna, så gör sig Karlstads kommun oanträffbar. De tar varken emot telefonsamtal, svarar på mail eller tillåter ett personligt besök.

Vad ska campingen brukas till mer än för tält och husvagnar? Det är både oljeläckande skrotbilar och olovliga små husbyggen där. Hur redovisas hyran, finns det konton som pengarna sätts in på, och finns det skrivna kvitton på hur många som har betalat? Får en kommun hyra ut mark med fördelaktig hyra? Är inte det särbehandling? Kommer polisen att vara med när de oregistrerade husvagnarna flyttas?

I mina ögon försöker kommunen mörka den här affären med Solareturens gamla tomt. Något skumt är det, när man gör sig oanträffbar...

Oslo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.