2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Camparna kan flytt in i kyrkan

KARLSTAD:

Nu håller immigrantcampingen i Karlstad på att tömmas. Många, bland annat representanter för olika kyrkliga organisationer, förfasar sig över vart de som bor där ska ta vägen.

Jag har ett förslag: det står massor av kyrkor och församlingssalar tomma i hela Värmland. Kan inte det vara ett alternativ för boende? Biskopen är ju inte heller trångbodd – mitt inne i stan, dessutom!

Janne

Nu håller immigrantcampingen i Karlstad på att tömmas. Många, bland annat representanter för olika kyrkliga organisationer, förfasar sig över vart de som bor där ska ta vägen.

Jag har ett förslag: det står massor av kyrkor och församlingssalar tomma i hela Värmland. Kan inte det vara ett alternativ för boende? Biskopen är ju inte heller trångbodd – mitt inne i stan, dessutom!

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.