2016-04-01 06:00

2016-04-01 06:00

Saknar en plats för korv & glass

SOMMAR:

Före ombyggnaden av Coop Bergvik i Karlstad fanns det en mycket populär försäljningsplats för korv och glass vid in- och utgången. Nu när sommarvärmen är på gång skulle det vara trevligt att kunna köpa sig en lösglass eller mjukglass att svalka sig med – det kan aldrig bli fel. Lycka till med förslaget!

I Andersson

Före ombyggnaden av Coop Bergvik i Karlstad fanns det en mycket populär försäljningsplats för korv och glass vid in- och utgången. Nu när sommarvärmen är på gång skulle det vara trevligt att kunna köpa sig en lösglass eller mjukglass att svalka sig med – det kan aldrig bli fel. Lycka till med förslaget!

I Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.