2016-04-01 06:00

2016-04-01 06:00

Lyckan kommer om vi får en reklamfri dag i veckan

DIREKTREKLAM: Har kämpat i 25 år...

Svar till Carl Jansson (NWT 30/3):

Jag har haft ett helsike i 25 år med att stoppa reklam. Sedan något år tillbaka har jag lyckats. Den stora boven är Svensk Direktreklam, SDR, som bidrar med en av de största miljöförstöringar vi utsätts för. Ett tips att stoppa SDR är att sätta upp en lapp där det står att man inte vill ha gratistidningar. Jag är inte med i svenska kyrkan, men lika förbaskat fick jag Kyrknytt som tog mig tio år att stoppa – det säger allt om gratistidningar... Det räcker med reklamen vi har i tv och radio, från morgon till midnatt.

Låt oss få en reklamfri dag, då skulle svenska folket bli lyckligare!

Tommy II

Svar till Carl Jansson (NWT 30/3):

Jag har haft ett helsike i 25 år med att stoppa reklam. Sedan något år tillbaka har jag lyckats. Den stora boven är Svensk Direktreklam, SDR, som bidrar med en av de största miljöförstöringar vi utsätts för. Ett tips att stoppa SDR är att sätta upp en lapp där det står att man inte vill ha gratistidningar. Jag är inte med i svenska kyrkan, men lika förbaskat fick jag Kyrknytt som tog mig tio år att stoppa – det säger allt om gratistidningar... Det räcker med reklamen vi har i tv och radio, från morgon till midnatt.

Låt oss få en reklamfri dag, då skulle svenska folket bli lyckligare!

Tommy II

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.