2016-03-31 06:00

2016-03-31 06:00

Vill ha mer värmländskt

RADIO:

Vart har den värmländska musiken i P4 Värmland tagit vägen? När Värmlandstoppen lades ner lovade man att i stället spela av den nyutkomna värmländska musiken, utan att tävla. En god tanke! Men vad blev resultatet? Man kan höra ett lokalt band spela när Sara har Café, vilket inte är alltför ofta. För övrigt kan man höra Môra Per nån enstaka gång.

Det speglar inte vad som händer i musikvärmland!

Joe Bengtsson

Vart har den värmländska musiken i P4 Värmland tagit vägen? När Värmlandstoppen lades ner lovade man att i stället spela av den nyutkomna värmländska musiken, utan att tävla. En god tanke! Men vad blev resultatet? Man kan höra ett lokalt band spela när Sara har Café, vilket inte är alltför ofta. För övrigt kan man höra Môra Per nån enstaka gång.

Det speglar inte vad som händer i musikvärmland!

Joe Bengtsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.