2016-03-31 06:00

2016-03-31 06:00

Skräpblommor i Nettobutikerna

VANSKÖTSEL:

Jag tycker det är dåligt av Nettobutikerna att inte sköta om sina växter. Det är synd om växterna och oförskämt mot oss kunder, som kanske har tänkt slinka in och köpa med en blomma som present eller till oss själva. Netto har ju trots allt ett relativt bra utbud på växter – om man bortser från vanskötseln.

Jag har hört förklaringen att det inte lönar sig att lägga ner jobb på att vattna, när det rör sig om så små summor. Varför då erbjuda växter? Det vore bättre att slippa se dessa sorgsna små liv.

Vore det inte en bra sysselsättning för de romer som sitter sysslolösa utanför? Det måste vara bättre för dem att göra något nyttigt än att sitta stilla hela dagarna. Några större summor skulle det inte behöva kosta. Och de är säkert glada för det lilla.

Undrande

Jag tycker det är dåligt av Nettobutikerna att inte sköta om sina växter. Det är synd om växterna och oförskämt mot oss kunder, som kanske har tänkt slinka in och köpa med en blomma som present eller till oss själva. Netto har ju trots allt ett relativt bra utbud på växter – om man bortser från vanskötseln.

Jag har hört förklaringen att det inte lönar sig att lägga ner jobb på att vattna, när det rör sig om så små summor. Varför då erbjuda växter? Det vore bättre att slippa se dessa sorgsna små liv.

Vore det inte en bra sysselsättning för de romer som sitter sysslolösa utanför? Det måste vara bättre för dem att göra något nyttigt än att sitta stilla hela dagarna. Några större summor skulle det inte behöva kosta. Och de är säkert glada för det lilla.

Undrande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.