2016-03-24 06:00

2016-03-24 06:00

Högeffektiv vårdcentral

DUBBELT UPP:

Jag var nyligen på vårdcentrallen för årlig kontroll av blodtryck samt för att få svar på vissa prover.

Jag blev hänvisad till en stol och att ta av mig tröjan. På med en blodtrycksmanschett, som sköts automatiskt. Samtidigt blev jag uppmanad att dra långa djupa andetag, så att de skulle kunna lyssna på hjärta och lungor...

Smart att slå två flugor i en smäll på det sättet?

Patient

Jag var nyligen på vårdcentrallen för årlig kontroll av blodtryck samt för att få svar på vissa prover.

Jag blev hänvisad till en stol och att ta av mig tröjan. På med en blodtrycksmanschett, som sköts automatiskt. Samtidigt blev jag uppmanad att dra långa djupa andetag, så att de skulle kunna lyssna på hjärta och lungor...

Smart att slå två flugor i en smäll på det sättet?

Patient

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.