2016-03-23 06:00

2016-03-23 06:00

Statystöld som upprör

KARLSTAD:

Det fanns tre fina statyer av surikater på en sten i Ikearondellen. Nu är det bara en kvar... Till jul fick de tomteluvor på sig och till sommaren Hawaiibastkjolar. Ett trevligt inslag i en fin rondell. Tänk att ingenting kan få vara i fred!

Besviken Karlstadsbo

Det fanns tre fina statyer av surikater på en sten i Ikearondellen. Nu är det bara en kvar... Till jul fick de tomteluvor på sig och till sommaren Hawaiibastkjolar. Ett trevligt inslag i en fin rondell. Tänk att ingenting kan få vara i fred!

Besviken Karlstadsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.