2016-03-23 06:00

2016-03-23 06:00

Onödigt med ny ordförande

PLATSANNONS:

Karlstads kommun söker en ny ordförande till Karlstad Airport. Men om det nu är så att denna ordförande inte har haft någon funktion under alla hittillsvarande år, så förstår jag inte varför man annonserar ut denna tjänst igen? Det behövs ju tydligen inte eftersom vd ändå sköter alla uppgifter själv.

Janne

Karlstads kommun söker en ny ordförande till Karlstad Airport. Men om det nu är så att denna ordförande inte har haft någon funktion under alla hittillsvarande år, så förstår jag inte varför man annonserar ut denna tjänst igen? Det behövs ju tydligen inte eftersom vd ändå sköter alla uppgifter själv.

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.