2016-03-22 06:00

2016-03-22 06:00

Trött på rapporteringen

KONSUM VÄRMLAND:

Jag blir faktiskt trött på dessa ständiga tidningsrapporter om hur dåligt det går för Coop jämfört då främst med Ica-Maxi och även övriga Ica-butiker. Har själv varit runt i alla dessa Ica-butiker och kollat på deras priser, men inte hittat något som varit billigare än hos Konsum, snarare tvärtom, med ett undantag, hos Ica-Maxi kan man ibland få köpa plock-godis ett par kronor billigare per hg än hos övriga. Konsum har ju också sitt lågprisalternativ, Pekås, med ett mycket prisvärt sortiment, och där det också då blir långa köer till utgångskassorna. Den här vansinniga ombyggnaden på Bergvik borde ju dra musten ur den bästa aktör. Konsum borde ju också sluta med att betala ut oförtjänta miljonbonusar till sina pensionärer vid avgång.

Prismedveten

Jag blir faktiskt trött på dessa ständiga tidningsrapporter om hur dåligt det går för Coop jämfört då främst med Ica-Maxi och även övriga Ica-butiker. Har själv varit runt i alla dessa Ica-butiker och kollat på deras priser, men inte hittat något som varit billigare än hos Konsum, snarare tvärtom, med ett undantag, hos Ica-Maxi kan man ibland få köpa plock-godis ett par kronor billigare per hg än hos övriga. Konsum har ju också sitt lågprisalternativ, Pekås, med ett mycket prisvärt sortiment, och där det också då blir långa köer till utgångskassorna. Den här vansinniga ombyggnaden på Bergvik borde ju dra musten ur den bästa aktör. Konsum borde ju också sluta med att betala ut oförtjänta miljonbonusar till sina pensionärer vid avgång.

Prismedveten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.