2016-03-22 06:00

2016-03-22 06:00

Kommunalrådens historiska betydelse

Kils kommun:

Jag besökte kommunstyrelsens senast möte och fann då på vägen in till möteslokalen en vägg med intressanta fotografier över de personer som har varit styrande i vår kommun under hela dess historia. Där finns många kända och populära fotografier på kända ansikten allt till den förste till den som nu är kommunalråd i Kils kommun.

Det är inspirerande att se hur mycket de personerna har betytt för kommunens framgångar under alla år. Har bott i kommunen i över 40 år och kan känna att det oftast har varit en stor omtanke till alla innevånare inom kommunen som har gjort att vi har det goda samhälle som vi har i dag.

Utan att nämna några särskilda namn så har de flesta utmärkt sig på ett utmärkt sätt.

Däremot kommer man i framtiden endast att komma ihåg det nuvarande kommunalrådet Mikael Johansson (S) för att det var han som svek ett helt bostadsområde när han körde över Runnevålsborna i samband med att det var han som drev igenom planen på att etablera Humletorps industriområde i direkt anslutning till Runnevåls bostadsområde utan att lyssna och ta hänsyn till de boendes protester och invändningar.

Sven Arne Andersson

Kil

Jag besökte kommunstyrelsens senast möte och fann då på vägen in till möteslokalen en vägg med intressanta fotografier över de personer som har varit styrande i vår kommun under hela dess historia. Där finns många kända och populära fotografier på kända ansikten allt till den förste till den som nu är kommunalråd i Kils kommun.

Det är inspirerande att se hur mycket de personerna har betytt för kommunens framgångar under alla år. Har bott i kommunen i över 40 år och kan känna att det oftast har varit en stor omtanke till alla innevånare inom kommunen som har gjort att vi har det goda samhälle som vi har i dag.

Utan att nämna några särskilda namn så har de flesta utmärkt sig på ett utmärkt sätt.

Däremot kommer man i framtiden endast att komma ihåg det nuvarande kommunalrådet Mikael Johansson (S) för att det var han som svek ett helt bostadsområde när han körde över Runnevålsborna i samband med att det var han som drev igenom planen på att etablera Humletorps industriområde i direkt anslutning till Runnevåls bostadsområde utan att lyssna och ta hänsyn till de boendes protester och invändningar.

Sven Arne Andersson

Kil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.