2016-03-22 06:00

2016-03-22 06:00

Begränsa inte till kreditkorten

GRANSKNING:

Det är glädjande att Karlstads kommun har beslutat om en granskning av den vårdslösa representationen som förre flygplatschefen Peter Landmark ägnat sig åt. Jag hoppas verkligen att granskningen inte begränsas till användning av kreditkort. Man måste också undersöka saker som vänskapskorruption och andra oegentligheter eftersom alla vet att det här är en person som har struntat i att genomföra upphandlingar och som haft styrelseuppdrag vilka knappast varit förenliga med jobbet som flygplatschef.

Med tanke på att vi skattebetalare tvingats att bidra till flygplatsen med mer än 20 miljoner kronor varje år är det ett absolut krav att alla transaktioner granskas!

Carl J

Det är glädjande att Karlstads kommun har beslutat om en granskning av den vårdslösa representationen som förre flygplatschefen Peter Landmark ägnat sig åt. Jag hoppas verkligen att granskningen inte begränsas till användning av kreditkort. Man måste också undersöka saker som vänskapskorruption och andra oegentligheter eftersom alla vet att det här är en person som har struntat i att genomföra upphandlingar och som haft styrelseuppdrag vilka knappast varit förenliga med jobbet som flygplatschef.

Med tanke på att vi skattebetalare tvingats att bidra till flygplatsen med mer än 20 miljoner kronor varje år är det ett absolut krav att alla transaktioner granskas!

Carl J

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.