2016-03-20 19:32

2016-03-20 19:32

Vin, pampar och svindleri

KARLSTAD: Nytt ordspråk stämmer bättre Anette med de kloka hönsen

Det ska bli intressant att få se påföljden av detta, tyvärr allt för vanliga, skådespel som för närvarande utspelar sig på vår flygplats.

Det måste ju ändå i rimlighetens namn ses som ett brott om man med klart uppsåt tar saker som inte tillhör mig utan är någon annans!

Förmodligen blir det väl som vanligt att de som skyldiga äro går i ide ett tag till dess allt lugnat sig. Sedan kliver de på sina poster igen som om ingenting har hänt eller också lyckas under tiden med konststycket att sparkat sig upp något pinnhål.

Om inte annat så verkar Karlstad kommun ha fördelen med att kunna snickra ihop bra och lönemässigt riktiga smörjobb för vad sägs om den nytillsatta tjänsten som Landmark skulle tillträda som ”näringsutvecklare”!? Herre gud, han har precis visat hur han sköter sådant på vår flygplats och det enda som vi vet fungerade där var kontokorten! Det som en vanlig hårt arbetande person får i månaden ska han nu få i veckan.

Bra av NWT och andra medier att forska i sådant här för det måste bli ett stopp på detta förb... mygel!

Sist, men absolut inte minst, så har vi Henrik Lindblom (L) som har ett stort ansvar i hela den här härvan, han har definitivt inte utfört sitt arbete på rätt sätt men det blir väl så när man ska klappa varandra på axeln och leka bästisar.

Jag stöter mig också på citaten ”det låter inte som något ”supkalas”, ”det låter som en vanlig representationsmiddag” och upprepar ”ja men det är ju inte starksprit”. Jag vet inte, för mina egna representationsmiddagar är så få, men jag känner spontant att det verkar var mer partaj än att få något vettigt gjort. Han får även till det med att det kanske skulle ses uppkäftigt om han återtillträdde nu innan allt är klart. Uppkäftigt, har han ingen verklighetsförankring alls karlen? Ska han ha tillbaka jobbet som han bevisligen inte har klarat av? Tror han att vi skattebetalare inte förstår vad som har hänt?

Nej, det är inte uppkäftigt. Det är en rak höger i ansiktet på vanligt folk! Jag kan med stolthet i rösten säga att ute i min hönsgård så är det mer ordning och reda än vad dessa herrar, och för all fel damer, ens kommer i närheten av! Någonsin!

Det måste ju ändå i rimlighetens namn ses som ett brott om man med klart uppsåt tar saker som inte tillhör mig utan är någon annans!

Förmodligen blir det väl som vanligt att de som skyldiga äro går i ide ett tag till dess allt lugnat sig. Sedan kliver de på sina poster igen som om ingenting har hänt eller också lyckas under tiden med konststycket att sparkat sig upp något pinnhål.

Om inte annat så verkar Karlstad kommun ha fördelen med att kunna snickra ihop bra och lönemässigt riktiga smörjobb för vad sägs om den nytillsatta tjänsten som Landmark skulle tillträda som ”näringsutvecklare”!? Herre gud, han har precis visat hur han sköter sådant på vår flygplats och det enda som vi vet fungerade där var kontokorten! Det som en vanlig hårt arbetande person får i månaden ska han nu få i veckan.

Bra av NWT och andra medier att forska i sådant här för det måste bli ett stopp på detta förb... mygel!

Sist, men absolut inte minst, så har vi Henrik Lindblom (L) som har ett stort ansvar i hela den här härvan, han har definitivt inte utfört sitt arbete på rätt sätt men det blir väl så när man ska klappa varandra på axeln och leka bästisar.

Jag stöter mig också på citaten ”det låter inte som något ”supkalas”, ”det låter som en vanlig representationsmiddag” och upprepar ”ja men det är ju inte starksprit”. Jag vet inte, för mina egna representationsmiddagar är så få, men jag känner spontant att det verkar var mer partaj än att få något vettigt gjort. Han får även till det med att det kanske skulle ses uppkäftigt om han återtillträdde nu innan allt är klart. Uppkäftigt, har han ingen verklighetsförankring alls karlen? Ska han ha tillbaka jobbet som han bevisligen inte har klarat av? Tror han att vi skattebetalare inte förstår vad som har hänt?

Nej, det är inte uppkäftigt. Det är en rak höger i ansiktet på vanligt folk! Jag kan med stolthet i rösten säga att ute i min hönsgård så är det mer ordning och reda än vad dessa herrar, och för all fel damer, ens kommer i närheten av! Någonsin!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.