2016-03-19 06:00

2016-03-19 06:00

Vi behöver inte en systembutik

KARLSTAD

Är det Kristdemokraternas övertygelse att fler systembutiker är till nytta för Karlstads? Bättre tillgänglighet till alkohol kan väl inte vara något som Kristdemokraterna står för. Som representant för Karlstads kommun bör väl ändå Kristdemokraterna stå för en nyktrare kommun. Ställ inte upp på detta Ni som tillhör Kristdemokraterna!

En nykter kommun

Är det Kristdemokraternas övertygelse att fler systembutiker är till nytta för Karlstads? Bättre tillgänglighet till alkohol kan väl inte vara något som Kristdemokraterna står för. Som representant för Karlstads kommun bör väl ändå Kristdemokraterna stå för en nyktrare kommun. Ställ inte upp på detta Ni som tillhör Kristdemokraterna!

En nykter kommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.