2016-03-18 10:57

2016-03-18 10:57

T-Rex i stället för studier

INSÄNDARE: Universitetet

Karlstads Universitets trådlösa internet har på senare tid blivit rent ut sagt bedrövligt dåligt.

Allt fler studenter avstår från att utföra egna studier på Universitetsbiblioteket därför att internetuppkopplingen helt enkelt är för dålig. Mer än hälften av vår energi går åt till att försöka koppla upp sig på nätverket.

När fyra timmar av en åtta timmars arbetsdag spenderas på Google Chromes dinosauriespel, som är det enda som är tillgängligt när internet ligger nere, märker man att någonting är fel. Så detta är en hälsning till Karlstads Universitet: agera nu!

T-Rex gamer

Allt fler studenter avstår från att utföra egna studier på Universitetsbiblioteket därför att internetuppkopplingen helt enkelt är för dålig. Mer än hälften av vår energi går åt till att försöka koppla upp sig på nätverket.

När fyra timmar av en åtta timmars arbetsdag spenderas på Google Chromes dinosauriespel, som är det enda som är tillgängligt när internet ligger nere, märker man att någonting är fel. Så detta är en hälsning till Karlstads Universitet: agera nu!

T-Rex gamer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.