2016-03-18 11:19

2016-03-18 11:19

Dags att kalla på polisen

FLYGPLATSEN

Det är dags för polis och åklagare att ge sig in i utredningen kring Karlstad Airport. Ju tidigare rättsvårdande myndigheter kopplas in desto mindre blir möjligheten för de inblandade att mörka sitt agerande.

Styrelsen ska inte beviljas ansvarsfrihet. Bolagets revisor, sådan finns ju redan enligt bolagsverket behöver förklara sin försumlighet. Sune Ekbåge, det finns redan en revisor, så du kan sluta leta.

Ta ditt ansvar i stället.

Att åter utse Henrik Lindblom till ordförande är uteslutet, han är förbrukad efter sin försumlighet och borde vara upptagen i framtiden av en kommande polisutredning. Man skäms över vår odugliga kommun.

Karlstadsbo

Styrelsen ska inte beviljas ansvarsfrihet. Bolagets revisor, sådan finns ju redan enligt bolagsverket behöver förklara sin försumlighet. Sune Ekbåge, det finns redan en revisor, så du kan sluta leta.

Ta ditt ansvar i stället.

Att åter utse Henrik Lindblom till ordförande är uteslutet, han är förbrukad efter sin försumlighet och borde vara upptagen i framtiden av en kommande polisutredning. Man skäms över vår odugliga kommun.

Karlstadsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.