2016-03-17 15:09

2016-03-17 15:09

Bygg shoppingcenter här på hemmaplan

TORSBY: Stort behov

Jag tycker att man ska bygga ett shoppingcenter här i Torsby för då skulle det komma fler besökare hit i stället för att de åker till Karlstad eller Charlottenberg. Då slipper man åka så långt, man släpper ju ut mycket avgaser som skadar miljön när man åker. Det skulle också leda till att fler får jobb och invandrarna kan få chansen att känna pengar och att jobba och även ungdomarna. Torsby kommun får in mer pengar och butikerna skulle få in mycket pengar. Det skulle också gå jättebra för de andra butikerna för att det kommer mer folk till Torsby. Bland annat kommer det många norrmän hit till Torsby för att handla för att det är billigare här än i Norge. En del säger men det gör väll ingenting att åka till Karlstad eller Charlottenberg och shoppa men det skadar ju miljön när det släpps ut så mycket avgaser av bilarna när man åker och då är det ju bättre om man bygger ett shoppingcenter i Torsby. Dessutom är de enda klädaffärer som finns här i Torsby för dam, herr och barn upp till fem år och då är det lite svårt att få tag på kläder för oss som är 12-17år. Sedan så skulle fler kunna gå till närmaste shoppingcenter i stället för att åka bil och då rör man ju på sig och det är bra i stället för att sitta stilla hela tiden, och man sparar på bensinen och det är ju bra. Så ta och bygg ett shoppingcenter i Torsby nu!

Jag tycker att man ska bygga ett shoppingcenter här i Torsby för då skulle det komma fler besökare hit i stället för att de åker till Karlstad eller Charlottenberg. Då slipper man åka så långt, man släpper ju ut mycket avgaser som skadar miljön när man åker. Det skulle också leda till att fler får jobb och invandrarna kan få chansen att känna pengar och att jobba och även ungdomarna. Torsby kommun får in mer pengar och butikerna skulle få in mycket pengar. Det skulle också gå jättebra för de andra butikerna för att det kommer mer folk till Torsby. Bland annat kommer det många norrmän hit till Torsby för att handla för att det är billigare här än i Norge. En del säger men det gör väll ingenting att åka till Karlstad eller Charlottenberg och shoppa men det skadar ju miljön när det släpps ut så mycket avgaser av bilarna när man åker och då är det ju bättre om man bygger ett shoppingcenter i Torsby. Dessutom är de enda klädaffärer som finns här i Torsby för dam, herr och barn upp till fem år och då är det lite svårt att få tag på kläder för oss som är 12-17år. Sedan så skulle fler kunna gå till närmaste shoppingcenter i stället för att åka bil och då rör man ju på sig och det är bra i stället för att sitta stilla hela tiden, och man sparar på bensinen och det är ju bra. Så ta och bygg ett shoppingcenter i Torsby nu!

  • Jennifer Zetterlund

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.