2016-03-16 10:07

2016-03-16 10:07

Rörigt med ombyggnad

COOP BERGVIK

Nu har många miljoner lagts ner på Coop Bergvik och jag undrar vad de håller på med. En fulare fasad finns bara på Kumlaanstalten.

Personalen kan nog aldrig känna sig trygg som jobbar i Konsum Värmland. Man byter chefer och varje chef försöker presentera besparingar genom att sparka iväg dem och lägger mer pengar på att bygga om och till vilken nytta?

Man flyttar montrar och varor vilket bara skapar ett enda virrvarr för oss kunder. Ingenting har blivit bättre - och vad är det för ledning och chefer som driver detta.

Nej,sätt till några dugliga personer som kan leda ett företag som Coop och inte folk som visar overheadbilder för att imponera. Det är ständigt rörigt på och omkring detta varuhus vilket gjort att jag med flera slutat handla där.

Tacka vet vi närbutiken.

Rolle

Personalen kan nog aldrig känna sig trygg som jobbar i Konsum Värmland. Man byter chefer och varje chef försöker presentera besparingar genom att sparka iväg dem och lägger mer pengar på att bygga om och till vilken nytta?

Man flyttar montrar och varor vilket bara skapar ett enda virrvarr för oss kunder. Ingenting har blivit bättre - och vad är det för ledning och chefer som driver detta.

Nej,sätt till några dugliga personer som kan leda ett företag som Coop och inte folk som visar overheadbilder för att imponera. Det är ständigt rörigt på och omkring detta varuhus vilket gjort att jag med flera slutat handla där.

Tacka vet vi närbutiken.

Rolle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.