2016-03-16 09:36

2016-03-16 09:36

Penningfrossa en sjukdom?

GIRIGHET

Har girigheten blivit en sjukdom?

Se på avslöjandena av rika personer som gömt pengar i skatteparadis, personer som kungens vän, toppdiplomater, grevinnan Bernadotte och många fler.

Att de sedan ska slippa straff också är som ett hån mot oss ärliga skattebetalare. Finansminister Magdalena Andersson (S) lovade i tv att de inte kommer att straffas. Man kan inte undgå att förvånas över hur illa ställt det är.

Att vara så girig, betyder att de drabbats avt någon sjukdom.

Kanske penningfrossa?

Tommy den XII

Se på avslöjandena av rika personer som gömt pengar i skatteparadis, personer som kungens vän, toppdiplomater, grevinnan Bernadotte och många fler.

Att de sedan ska slippa straff också är som ett hån mot oss ärliga skattebetalare. Finansminister Magdalena Andersson (S) lovade i tv att de inte kommer att straffas. Man kan inte undgå att förvånas över hur illa ställt det är.

Att vara så girig, betyder att de drabbats avt någon sjukdom.

Kanske penningfrossa?

Tommy den XII

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.