2016-03-15 15:39

2016-03-15 15:39

En ros ger jag till ortopeden

AKUTEN

Jag skadade mig förra veckan och insåg att jag måste söka vård för skadan. Med viss bävan for jag till akuten. Har ju läst insändare och hört en del från bekanta om bemötandet så lite oro i magen fanns det fast jag själv jobbar på centralsjukhuset. Mitt omdöme blir – en ros till ortopedsektionen för fint bemötande och omhändertagande. Det tog bara tre timmar, med undersökning och röntgen, till utskrivning!

Jag skadade mig förra veckan och insåg att jag måste söka vård för skadan. Med viss bävan for jag till akuten. Har ju läst insändare och hört en del från bekanta om bemötandet så lite oro i magen fanns det fast jag själv jobbar på centralsjukhuset. Mitt omdöme blir – en ros till ortopedsektionen för fint bemötande och omhändertagande. Det tog bara tre timmar, med undersökning och röntgen, till utskrivning!

  • Night Q

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.