2016-03-15 15:41

2016-03-15 15:41

Bygg cykelbana från Valberget

TORSBY

I Torsby där jag bor så finns det många cykelintresserade ungdomar, fast det finns ingen särskild plats att samlas och åka på. De flesta cyklar för sig själva och det är inte så roligt. Jag tycker att vi ska ha en cykelbana i Torsby. Cykelbanan skulle kunna börja på toppen av Valberget och fortsätta ner, det skulle också vara gupp och hinder. Valberget har bara vinteraktiviteter nu men om man bygger en cykelbana skulle området kunna vara igång hela året. Många ungdomar skulle tycka att det var roligt med en utmanande cykelbana, man skulle träffa sina kompisar där och cykla tillsammans. Då skulle också fler ungdomar vara ute i stället för att spela på sina datorer och det leder till att man mår bättre, blir piggare och presterar bättre i skolan. Cykelbana kanske är dyrt att bygga, men många skulle ha något att göra och man kommer att få tillbaka pengarna genom att man kan hyra ut cyklar och ordna roliga tävlingar.

I Torsby där jag bor så finns det många cykelintresserade ungdomar, fast det finns ingen särskild plats att samlas och åka på. De flesta cyklar för sig själva och det är inte så roligt. Jag tycker att vi ska ha en cykelbana i Torsby. Cykelbanan skulle kunna börja på toppen av Valberget och fortsätta ner, det skulle också vara gupp och hinder. Valberget har bara vinteraktiviteter nu men om man bygger en cykelbana skulle området kunna vara igång hela året. Många ungdomar skulle tycka att det var roligt med en utmanande cykelbana, man skulle träffa sina kompisar där och cykla tillsammans. Då skulle också fler ungdomar vara ute i stället för att spela på sina datorer och det leder till att man mår bättre, blir piggare och presterar bättre i skolan. Cykelbana kanske är dyrt att bygga, men många skulle ha något att göra och man kommer att få tillbaka pengarna genom att man kan hyra ut cyklar och ordna roliga tävlingar.

  • Krilleboyman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.