2016-03-12 06:00

2016-03-12 06:00

Noll koll på kommunens pengar

PENGARULLNING:

Nu förstår jag varför det inte finns några pengar till ny idrottshall för ungdomarna i Skåre och på andra platser i Karlstads kommun då det ytterligare en gång är bevisat att kontrollen gällande resor och representation med mera av kommunens pengar är obefintlig.

Bra jobbat!

Pengarna flyger iväg

Nu förstår jag varför det inte finns några pengar till ny idrottshall för ungdomarna i Skåre och på andra platser i Karlstads kommun då det ytterligare en gång är bevisat att kontrollen gällande resor och representation med mera av kommunens pengar är obefintlig.

Bra jobbat!

Pengarna flyger iväg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.