2016-03-12 06:00

2016-03-12 06:00

Har tappat tron på kommunpolitiker

KARLSTAD:

Så har ännu en näringslivstopp inom Karlstads kommun avslöjats av NWT:s grävande journalister och ännu en gång tvingas man konstatera att kommunens toppar kan bete sig precis hur som helst: göra av med kommunala medel, ingå muntliga avtal bakom ryggen på styrelser, strunta i rutiner som finns... ”Det spelar ingen roll för jag gör som jag vill och jag vet att jag har jobbet kvar!”

Hur tusan har den mentaliteten kunnat slå rot så starkt inom Karlstads kommun? Och hur är det möjligt att man kan inrätta en ny tjänst till en person som inte har gjort det han ska och som dessutom är föremål för granskning? Nä, man tappar tron på kommunpolitiker! Frågan är hur vi ska kunna ändra på detta sjuka beteende, för alla kommunpolitiker verkar ju bete sig på samma sätt.

Jäkligt less på kommunpolitiker

Så har ännu en näringslivstopp inom Karlstads kommun avslöjats av NWT:s grävande journalister och ännu en gång tvingas man konstatera att kommunens toppar kan bete sig precis hur som helst: göra av med kommunala medel, ingå muntliga avtal bakom ryggen på styrelser, strunta i rutiner som finns... ”Det spelar ingen roll för jag gör som jag vill och jag vet att jag har jobbet kvar!”

Hur tusan har den mentaliteten kunnat slå rot så starkt inom Karlstads kommun? Och hur är det möjligt att man kan inrätta en ny tjänst till en person som inte har gjort det han ska och som dessutom är föremål för granskning? Nä, man tappar tron på kommunpolitiker! Frågan är hur vi ska kunna ändra på detta sjuka beteende, för alla kommunpolitiker verkar ju bete sig på samma sätt.

Jäkligt less på kommunpolitiker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.