2016-03-11 06:00

2016-03-11 06:00

Stjernehallen behöver rustas upp

Torsby: Modernare hall får fler att börja idrotta

I Torsby har vi en sporthall men den är väldigt sliten och omodern. Stjernehallen behövs fräschas upp!

Hallen skulle kunna renoveras och bli modernare. Byt ut bänkarna mot stolar, ta ner ståplatserna och ha sittplatser där också. Man kan bygga ut kiosken så att det ger plats för ett större utbud i kiosken och kanske även en liten minishop.

Om kommunen väljer att lägga pengar på en renovering kanske fler ungdomar tycker det blir trevligare att träna och börjar med någon aktivitet. Det leder till en bättre hälsa bland ungdomarna på orten.

Om ni tycker det blir för dyrt, tänk så här: ta inträde, hyr ut hallen, ordna cuper, matcher, festivaler... möjligheterna blir många med nyrenoverad hall.

En stark jävel

I Torsby har vi en sporthall men den är väldigt sliten och omodern. Stjernehallen behövs fräschas upp!

Hallen skulle kunna renoveras och bli modernare. Byt ut bänkarna mot stolar, ta ner ståplatserna och ha sittplatser där också. Man kan bygga ut kiosken så att det ger plats för ett större utbud i kiosken och kanske även en liten minishop.

Om kommunen väljer att lägga pengar på en renovering kanske fler ungdomar tycker det blir trevligare att träna och börjar med någon aktivitet. Det leder till en bättre hälsa bland ungdomarna på orten.

Om ni tycker det blir för dyrt, tänk så här: ta inträde, hyr ut hallen, ordna cuper, matcher, festivaler... möjligheterna blir många med nyrenoverad hall.

En stark jävel

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.