2016-03-11 06:00

2016-03-11 06:00

Satsa på fler klädaffärer!

TORSBY:

Jag har reagerat på att det finns få kläder att välja på i Torsby, där jag bor. Det är svårt att hitta kläder i min storlek, ofta får man handla på nätet och då blir det dyrare och det tar längre tid att få det än om man handlar i en affär.

Jag tycker att vi borde ha en klädaffär med ungdomskläder, för om det fanns flera kläder att välja mellan så skulle ungdomarna bo kvar här. Då skulle flera köpa kläder i Torsby och så får kommunen in pengar, och då kan vi få in mer kläder.

Dessutom är det mycket roligare att prova kläder i en affär än att handla på nätet. Man ser också direkt om tröjan passar och man slipper skicka tillbaka paketet. Och om det finns mer arbetstillfällen så får fler jobb. Om det finns en klädaffär i Torsby blir det också mindre avgaser, för vi slipper åka till Sunne. Därför vill jag att det ska finns en klädaffär i Torsby med massor av olika märken. Kanske en del tycker att fler klädaffärer inte kommer löna sig, men jag tror att fler skulle handla i Torsby och på så sätt skulle det löna sig. Så våga satsa på fler klädaffärer i Torsby!

Klädälskare 2000

Jag har reagerat på att det finns få kläder att välja på i Torsby, där jag bor. Det är svårt att hitta kläder i min storlek, ofta får man handla på nätet och då blir det dyrare och det tar längre tid att få det än om man handlar i en affär.

Jag tycker att vi borde ha en klädaffär med ungdomskläder, för om det fanns flera kläder att välja mellan så skulle ungdomarna bo kvar här. Då skulle flera köpa kläder i Torsby och så får kommunen in pengar, och då kan vi få in mer kläder.

Dessutom är det mycket roligare att prova kläder i en affär än att handla på nätet. Man ser också direkt om tröjan passar och man slipper skicka tillbaka paketet. Och om det finns mer arbetstillfällen så får fler jobb. Om det finns en klädaffär i Torsby blir det också mindre avgaser, för vi slipper åka till Sunne. Därför vill jag att det ska finns en klädaffär i Torsby med massor av olika märken. Kanske en del tycker att fler klädaffärer inte kommer löna sig, men jag tror att fler skulle handla i Torsby och på så sätt skulle det löna sig. Så våga satsa på fler klädaffärer i Torsby!

Klädälskare 2000

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.