2016-03-11 06:00

2016-03-11 06:00

Saknar ett lekland i staden

TORSBY:

I Torsby, där jag bor, finns det nästan inget att göra på fritiden. Jag tycker därför att vi ska bygga ett lekland här. Många ungdomar sitter bara hemma och spelar spel. Barnen borde få vara mer aktiva och träffas i stället. De skulle gå och träffas, då skulle de bli glada och må bättre.

Om vi bygger ett lekland så kommer det flera barn till Torsby och då kan man hitta nya vänner. De som bor i Torsby behöver inte åka så långt för att leka på ett lekland och då släpps det inte ut så mycket avgaser och då får vi också en bättre miljö. Ett lekland skulle göra så att det hade blir fler jobbmöjligheter också. De skulle också kunna ha en restaurang eller affär på leklandet. Då skulle Torsby tjäna mer pengar eftersom de som besöker leklandet också skulle handla där, och det leder till att Torsby blir en rikare ort.

Somliga tycker kanske att Torsby är för litet för att bygga ett lekland och att det kostar för mycket. Men ett lekland skulle löna sig då barnen och familjerna skulle ha något roligt att göra. Folk från andra städer skulle nog besöka Torsby. Så jag tycker att vi ska satsa på ett lekland i Torsby.

Lekande Adrian

I Torsby, där jag bor, finns det nästan inget att göra på fritiden. Jag tycker därför att vi ska bygga ett lekland här. Många ungdomar sitter bara hemma och spelar spel. Barnen borde få vara mer aktiva och träffas i stället. De skulle gå och träffas, då skulle de bli glada och må bättre.

Om vi bygger ett lekland så kommer det flera barn till Torsby och då kan man hitta nya vänner. De som bor i Torsby behöver inte åka så långt för att leka på ett lekland och då släpps det inte ut så mycket avgaser och då får vi också en bättre miljö. Ett lekland skulle göra så att det hade blir fler jobbmöjligheter också. De skulle också kunna ha en restaurang eller affär på leklandet. Då skulle Torsby tjäna mer pengar eftersom de som besöker leklandet också skulle handla där, och det leder till att Torsby blir en rikare ort.

Somliga tycker kanske att Torsby är för litet för att bygga ett lekland och att det kostar för mycket. Men ett lekland skulle löna sig då barnen och familjerna skulle ha något roligt att göra. Folk från andra städer skulle nog besöka Torsby. Så jag tycker att vi ska satsa på ett lekland i Torsby.

Lekande Adrian

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.