2016-03-11 06:00

2016-03-11 06:00

Öppna affärer i Torsby!

SPEL:

I dag är Steam en av de mest populära spelplattformerna i världen, lilla Torsby är inget undantag. Jag känner själv många som spelar spel som CS:GO, Dota2 och många fler olika spel som man måste köpa genom steam/internet, men jag känner dock fler som vill spela dessa spel men inte köpa dem via kredit på nätet.

Som det är nu måste du till Karlstad för att köpa presentkort/plånbokskod för Steam som då skal vara en ”säkrare” betalningsmetod mot ”hackers” som annars kan stjäla dina kortuppgifter om du handlar med kredit på nätet. Sedan kan de rensa ditt bankkonto...

Födelsedagspresenter är en annan sak som man måste åka till Karlstad för. Till Karlstad för en present! Dessa resor tär ju på miljön och påskyndar den globala uppvärmningen. Så om vi börjar sälja Steam-presentkort i affärer i Torsby kommun så bevarar vi miljön, samtidigt som dessa affärer tjänar pengar på moms. Detta skulle också bli ett säkrare sätt för dem som vill spela.

Vissa tycker att vi ska satsa mer på idrott för att förbättra ungdomars hälsa, men sanningen är att vi spelar när det inte är träningar eller för att det är dåligt väder... För en present!

Spelande idrottare

I dag är Steam en av de mest populära spelplattformerna i världen, lilla Torsby är inget undantag. Jag känner själv många som spelar spel som CS:GO, Dota2 och många fler olika spel som man måste köpa genom steam/internet, men jag känner dock fler som vill spela dessa spel men inte köpa dem via kredit på nätet.

Som det är nu måste du till Karlstad för att köpa presentkort/plånbokskod för Steam som då skal vara en ”säkrare” betalningsmetod mot ”hackers” som annars kan stjäla dina kortuppgifter om du handlar med kredit på nätet. Sedan kan de rensa ditt bankkonto...

Födelsedagspresenter är en annan sak som man måste åka till Karlstad för. Till Karlstad för en present! Dessa resor tär ju på miljön och påskyndar den globala uppvärmningen. Så om vi börjar sälja Steam-presentkort i affärer i Torsby kommun så bevarar vi miljön, samtidigt som dessa affärer tjänar pengar på moms. Detta skulle också bli ett säkrare sätt för dem som vill spela.

Vissa tycker att vi ska satsa mer på idrott för att förbättra ungdomars hälsa, men sanningen är att vi spelar när det inte är träningar eller för att det är dåligt väder... För en present!

Spelande idrottare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.