2016-03-11 06:00

2016-03-11 06:00

Lika illa som i verkligheten

LÄNSMUSEET:

Jag läste i tidningen om museichefens brister och nedmonteringen av länsmuseet, så jag blev nyfiken och gick dit för att se om det verkligen kunde vara så illa i verkligheten.

Sen gick jag hem igen. Det var sant. Museet var ”tomt”.

Sven E

Jag läste i tidningen om museichefens brister och nedmonteringen av länsmuseet, så jag blev nyfiken och gick dit för att se om det verkligen kunde vara så illa i verkligheten.

Sen gick jag hem igen. Det var sant. Museet var ”tomt”.

Sven E

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.