2016-03-11 06:00

2016-03-11 06:00

Bygg en lan-hall åt viedospelarna!

TORSBY:

Jag har märkt att Torsby kommun mestadels har lagt pengar på sporter som till exempel fotboll, handboll och innebandy med mera. Men vi som inte tycker om att sporta, utan vill spela videospel i stället, har inte så många aktiviteter att välja på. Så jag tycker att Torsby kommun ska lägga lite pengar på en lan-hall, så att vi som tycker om att spela videospel kan träffas, få nya vänner och spela tillsammans.

Om det fanns en lan-hall skulle de som inte hade en bra PC kunna spela lite bättre spel. En del skulle nog tycka att det kan kosta väldigt mycket att bygga en lan-hall, men man skulle kunna ha en spelbutik vid ingången och man kan också ta ut medlemsavgifter så att lan-hallen får in pengar för kostnaden att bygga och sköta den.

Bygg en lan-hall så att alla som tycker om att spela kan träffas.

Rastlös gamer

Jag har märkt att Torsby kommun mestadels har lagt pengar på sporter som till exempel fotboll, handboll och innebandy med mera. Men vi som inte tycker om att sporta, utan vill spela videospel i stället, har inte så många aktiviteter att välja på. Så jag tycker att Torsby kommun ska lägga lite pengar på en lan-hall, så att vi som tycker om att spela videospel kan träffas, få nya vänner och spela tillsammans.

Om det fanns en lan-hall skulle de som inte hade en bra PC kunna spela lite bättre spel. En del skulle nog tycka att det kan kosta väldigt mycket att bygga en lan-hall, men man skulle kunna ha en spelbutik vid ingången och man kan också ta ut medlemsavgifter så att lan-hallen får in pengar för kostnaden att bygga och sköta den.

Bygg en lan-hall så att alla som tycker om att spela kan träffas.

Rastlös gamer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.