2016-03-11 06:00

2016-03-11 06:00

Bygg banor åt crossåkarna!

ÖSTMARK:

I Torsby är det många motorintresserade som tycker om att åka cross men det finns inga banor i Östmark eller Torsby. Det gör att många kör på olagliga ställen som på allmänna vägar och på åkrar.

Därför tycker jag att Torsby kommun ska satsa på att bygga crossbanor. Då skulle det bli säkrare för crossåkarna eftersom de då slipper att köra på vägarna. De kan dra in pengar på crossbanan genom att ta ut inträde på cirka 20 kronor av crossåkarna, som då också slipper att bli polisanmälda och få skäll av bönderna – och kanske bli av med sina crosscyklar också... Så satsa på crossbanor i Torsby och Östmark!

Emil Persson

I Torsby är det många motorintresserade som tycker om att åka cross men det finns inga banor i Östmark eller Torsby. Det gör att många kör på olagliga ställen som på allmänna vägar och på åkrar.

Därför tycker jag att Torsby kommun ska satsa på att bygga crossbanor. Då skulle det bli säkrare för crossåkarna eftersom de då slipper att köra på vägarna. De kan dra in pengar på crossbanan genom att ta ut inträde på cirka 20 kronor av crossåkarna, som då också slipper att bli polisanmälda och få skäll av bönderna – och kanske bli av med sina crosscyklar också... Så satsa på crossbanor i Torsby och Östmark!

Emil Persson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.