2016-03-11 06:00

2016-03-11 06:00

Ambitionen är tidsbokning på nätet

Sjukvård:

Svar till ”Arg och besviken” (NWT 26/2)

Vi har tagit del av dina åsikter om våra öppettider för provtagning vid Centralsjukhuset i Karlstad och kan bara beklaga att vi i nuläget inte kan tillföra mer öppettid. Vi har detta med oss i vår fortsatta planering. Vår ambition är att i framtiden kunna erbjuda patienterna tjänsten att kunna boka en tid via 1177.se som passar.

Birgit Eriksson

Verksamhetschef

Svar till ”Arg och besviken” (NWT 26/2)

Vi har tagit del av dina åsikter om våra öppettider för provtagning vid Centralsjukhuset i Karlstad och kan bara beklaga att vi i nuläget inte kan tillföra mer öppettid. Vi har detta med oss i vår fortsatta planering. Vår ambition är att i framtiden kunna erbjuda patienterna tjänsten att kunna boka en tid via 1177.se som passar.

Birgit Eriksson

Verksamhetschef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.